علی اکبر حیدری در واکنش به مشکلات مالی فدراسیون کشتی و هزینه های سنگین تجهیز و آماده سازی تیم های ملی به خبرنگار مهر گفت: با توجه به تاریخ ورزش ایران در ادوار مختلف بازیهای المپیک به خوبی می توان مشاهده کرد که کشتی جایگاه ویژه ای در بحث افتخارآفرینی و درخشش کشورمان دارد. کشتی گیران ما همواره در جمع مدال داران المپیکی حضور داشتند و نقش بسزای این رشته در ثبت موفقیت های ورزشی ایران را نمی توان نادیده گرفت.
وی تصریح کرد: به همین دلیل تمامی اهالی کشتی با این دغدغه روبرو هستند که متولیان ورزش باید نگاه و حمایت ویژه ای نسبت به این رشته داشته باشند و حالا که زمان برای تجهیز و آماده سازی وجود دارد، کاری برای فدراسیون و کشتی گیران تیم ملی انجام دهند.
پیشکسوت کشتی کشورمان افزود: وضعیت اقتصادی به گونه ای است که نمی توان انتظار زیادی از وزارت ورزش و کمیته ولی المپیک برای افزایش چشمگیر بودجه فدراسیون کشتی داشت، اما منصفانه نیست که با همین بودجه های قطره چکانی و محدود، انتظارات آنچنانی از کشتی در المپیک داشت.
حیدری در پایان خاطر نشان کرد: عدم حمایت کافی از ورزشهای موفق المپیکی، نه تنها باعث رکورد ورزشکاران این رشته در المپیک می شود، بلکه بسیاری از جوانان آینده ساز این رشته ها را نیز از میدان فراری می دهد. به هر حال اهالی کشتی همواره با تکیه بر غیرت و تلاش خود توانسته اند بسیاری از مشکلات را پشت سر گذاشته و در رقابتهای جهانی و المپیک به روی سکو بروند، اما با وضعیت کنونی نمی توان تنها به همین روند اکتفا کرد، چراکه موفقیت در ورزش نیاز حتمی به سرمایه گذاری و حمایت های مالی مطلوب دارد.
به گزارش خبرنگار مهر، چندی پیش علیرضا دبیر رئیس فدراسیون کشتی هم به تشریح وضعیت بحرانی این رشته المپیکی و پرافتخار پرداخت و از دغدغههای مالی و خالی شدن صحنه از حضور کشتیگیران آیندهساز خبر داد. دبیر به ارائه آمارهای ناامیدکننده ای در خصوص آینده کشتی اشاره کرد و گفت: «وضعیت به گونهای است که در واقع باید ۲ فدراسیون را اداره کنیم؛ فدراسیون کشتی آزاد و فدراسیون کشتی فرنگی. کشتی در طول سال، حدود ۴۰ اعزام برون مرزی دارد که هر اعزام به طور میانگین حدود یک میلیارد تومان هزینه دارد که این هزینهها نیز فقط مختص به اعزام هاست، نه اردوها و مسائل دیگر!»
نظر شما